Måleriarbeten

Det mesta inom målningsarbeten

Anlita oss när du vill ha hjälp med ditt måleriarbete. Våra hantverkare är utbildade men en lång och bred erfarenhet av att måla både stora och små målningsuppdrag. Vi arbetar mot dig som företagskund, BRF eller privatkund och erbjuder det mesta inom målningsarbeten.

Vill du måla om din bostad, lokal eller BRF:ens trapphus och vill att det ska genomföras på ett högkvalitativt sätt med ett perfekt slutresultat hjälper vi dig gärna. Vi utför kontinuerligt måleriarbeten för bostäder, lokaler och fritidshus och erbjuder allt ifrån utvändiga och invändiga måleriarbeten till nybyggnadsmålning, underhållsmålning och tapetsering. Vi ser alltid till att följa rådande branschstandard samt uppdaterar oss kontinuerligt efter färgtrender och miljövänliga alternativ – allt för att du ska kunna känna dig trygg med oss som leverantör genom hela förloppet.

Om du är intresserad av att få en prisuppskattning på ditt måleriarbete hjälper vi gärna till med en kostnadsfri offert och rådgivning. När du väl bestämt dig för att anlita oss hjälper vi dig med färgval och andra tips om så önskas. Därefter påbörjas själva målningen och vi hjälper dig genom hela processen.

När det gäller våtrum så arbetar vi enligt gällande föreskrifter, oberoende av om du väljer matta eller kakel och klinkers som ytskikt.